Om oss

Den här sidan ska alltid överraska. Vi vill skriva om allt som vi kan, allt som vi är nyfikna på och om allt som vi själva skulle vilja veta mer om. Det är, minst sagt, en hel del. Att vara nyfiken är en stor drivkraft och en stor källa till ny kunskap. För oss så handlar det om att aldrig stå stilla och att alltid röra oss framåt.

Ny kunskap ger en tillfredsställelse och detta oavsett vad det handlar om. Vi kan på den här sidan skriva ingående om vad du ska tänka på när du anlitar en städfirma – hur ofta ska det städas, hur gör man med nycklarna, hur fungerar rut-avdraget? – bara för att följa upp med ett inlägg som handlar om hur en advokat arbetar i samband med att en klient misstänks för att narkotikabrott. Detta kan sedan följas upp av ett inlägg som beskriver hur en hårtransplantation går till. Kort sagt: vi kommer att blanda leken rejält innan vi delar ut korten och du som läsare ska aldrig riktigt veta vad som väntar dig när du besöker vår sida.

Hur tränar man magen på bästa sätt? Vilken kost garantera en viktnedgång? Hur städar man bort mögel från fogarna i badrummet? Vad ska man tänka på när man driver ett företag? Vilken marknadsföring är bäst och vilka fungerar sämre? Livet är fullt av frågor. Såväl stora, mer existentiella som mindre, vardagliga sådana. Vi kommer att ta oss an dessa frågor och detta oavsett om de är mindre eller större. Välkommen!