En enkel väg till lycka

Många har ett badrum som enbart ses som ett nödvändigt ont. Gammalt porslin, trista väggar – du gör vad du måste men trivs gör du inte. Potentialen för förbättring är med andra ord mycket stor.

Badrum är utrymmet som alla besöker flera gånger om dagen. Ärendena är inte alltid desamma men alla måste vi dit. Toalettbesök, dusch och bad, kanske tvätt. Utrymmet är nödvändigt men utseendet kan kvitta. Eller?

Om du vill ha ett badrum som är mer än bara hemmets motsvarighet till en biltvätt finns alla möjligheter. Du kan få hjälp att skapa ett rum där du kan njuta av livet och där du blir glad varje gång du öppnar dörren. Vilket väljer du?

Hur vill du ha ditt badrum?

En badrumsrenovering börjar i ditt huvud. Bilder från andras badrum kan ge inspiration men det är din inre bild som är det viktiga. Alla uppskattar inte samma saker. Där någon absolut vill ha ett badkar, gärna med bubbel och yta, önskar någon annan en duschkabin. Två handfat är viktigt för vissa men inte andra. Vägghängd toalett eller inte? Ditt val.

Det är viktigt att ha en helhetsbild och allt börjar med tak och väggar. Våttapet eller kakel, klinker eller våtrumsmatta. Allt ska harmoniera. Färgsätta kan du göra med textilier, mattor och duschförhänget.

När du vet vad du vill ha ska du börja fundera på hur. Då väljer du en kompetent firma som kan badrum och åstadkommer din dröm med våtrumsintyg. Sedan är din badrumsstund din egen att njuta av.